Feyenoord kondigt verlenging en uitbreiding partnership aan

Feyenoord heeft nieuws over 'belangrijke impuls aan commerciële omzet': 'Verheugd'

29 juni om 14:35
Laatste update: 29 juni om 14:35

Feyenoord gaat langer in zee met Prijsvrij. De reisorganisatie is nu tot medio 2027 verbonden aan De Stadionclub, terwijl Prijsvrij nu ook de travel partner van Feyenoord wordt.

Al ruim tien jaar zijn Prijsvrij en D-reizen, die dezelfde eigenaar vallen, verbonden aan Feyenoord. Nu maakt de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen bekend dat de samenwerking is verlengd tot het einde van het seizoen 2026/27. Daarnaast wordt Prijsvrij nu de travel partner van Feyenoord, wat betekent dat het bedrijf alle reizen van het eerste elftal, de vrouwen en de jeugdteams gaat organiseren.

Commercieel directeur Ruud van der Knaap is blij dat Feyenoord en Prijsvrij, dat vorig seizoen ook op de achterkant van de wedstrijdshirts stond, de samenwerking verlengen. "Prijsvrij Vakanties is een gewaardeerde en trouwe partner van Feyenoord. Wij geloven in duurzame Partnerships en zijn daarom verheugd dat we met Prijsvrij Vakanties al in een vroeg stadium onze samenwerking kunnen verlengen. Daar spreekt wederzijds heel veel vertrouwen uit. De verlenging en uitbreiding van de samenwerking met Prijsvrij Vakanties geeft een belangrijke impuls aan onze commerciële omzet en een solide basis voor verdere groei."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!