Liverpool gaat voor Gordon

'Slot denkt aan Engels international als Gakpo-concurrent: PSG ook in de markt'

29 juni om 17:48
Laatste update: 30 juni om 16:27

Liverpool zou nog altijd Anthony Gordon aan willen trekken als versterking, meldt The Guardian. Deze week kwam Liverpool niet tot een deal met Newcastle United, maar ze hebben de hoop niet opgegeven. Er zijn meer kapers op de kust, want ook Paris Saint-Germain heeft de aanvaller op het verlanglijstje staan.

Liverpool klopte deze week voor het eerst aan bij Newcastle, maar kwam nog niet tot een deal. De 23-jarige vleugelspeler beleefde een geweldig seizoen bij The Magpies en verdiende daarmee een plek in de Engelse nationale selectie. Hij was in 35 Premier League-duels goed voor elf doelpunten en tien assists.

Newcastle betaalde in 2023 ruim 45 miljoen euro voor Gordon aan Everton. Naar verluidt is zijn marktwaarde enorm gestegen. Newcastle is bereid om te onderhandelen met de club van Arne Slot. De vorige onderhandelingen liepen stuk toen Newcastle te horen kreeg dat Liverpool-verdediger Jarell Quansah niet in ruil kon worden aangeboden.

Gordon zou daarnaast ook op de shortlist van PSG staan, al lijkt de interesse van Liverpool concreter. Het heeft nog niet tot een officieel bod geleid, maar de kans bestaat dat Liverpool dit weekend met een concreet bod komt.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!