Priske kan niet wachten op nieuwe uitdaging bij Feyenoord

Priske begint aan nieuw avontuur bij Feyenoord: 'Daar kijk ik enorm naar uit'

30 juni om 17:16
Laatste update: 30 juni om 17:18

Brian Priske heeft enorm veel zin in zijn eerste seizoen met Feyenoord. De Rotterdammers starten maandag aan de voorbereiding, iets waar de kersverse oefenmeester reikhalzend naar uitkijkt.

Feyenoord start maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. "Daar kijk ik enorm naar uit", vertelt Priske in een interview met de clubkanalen. "Naar het moment dat we weer volle bezetting hebben. De energie die je voelt in het voorseizoen, dat is voor mij de reden dat ik in de voetballerij werk. De passie, de teamgeest, het gevoel dat iedereen voor de prijzen gaat. Dat is het mooiste van voetbal."

De Deen krijgt later in de voorbereiding voor het eerst te maken met de Feyenoord-aanhang. Dat is iets waar de oefenmeester naar eigen zeggen maar moeilijk op kan wachten. "Natuurlijk kijk ik uit naar De Kuip. Ik ben daar nog niet geweest. Dus ik kijk er heel erg naar uit om hun passie te ervaren, omdat die altijd oprecht is. Als ik dat van de buitenkant zie, is dat absoluut geweldig. Ik waardeer de fans enorm", aldus Priske, die superlatieven tekort komt.

"Ze zijn belangrijk voor ons in goede en mindere tijden. Hier heb ik echt het gevoel dat ze de spelers erdoorheen trekken als het de verkeerde kant op dreigt te gaan. Ik hoop dat we ze daarvoor kunnen belonen. Dat is de bedoeling", besluit de Deen.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!