Derksen haalt Pickford en Walker door de mangel

Derksen haalt duo van EK-favoriet door mangel: 'Lijkt op keeper in amateurvoetbal'

1 juli om 19:25

Johan Derksen is absoluut geen fan van Jordan Pickford en Kyle Walker van Engeland. De analist vertelt bij Vandaag Inside Oranje dat hij zich enorm stoort aan het Engelse tweetal en niets begrijpt van hun basisplaats.

"Ze zijn zichzelf niet. Echt onherkenbaar", luidt de conclusie van Derksen als hem wordt gevraagd naar het teleurstellende Engelse elftal. "Dat is al sinds jaar en dag zo. Het Engels elftal hoort altijd bij de kanshebbers en ze gaan altijd teleurstellend naar huis. De coach wordt dan altijd finaal de grond ingeschreven door de pers."

Daarna haalt Derksen als eerste Walker door de mangel. De analist is totaal geen fan van de kwaliteiten van de Engelse back. "Ik begrijp ook niet dat hij een basisplaats heeft bij Manchester City. Echt een domme kracht en hij is zo blind als wat."

Vervolgens komt ook Pickford nog aan de beurt, want met zijn uitstraling is Derksen het ook niet eens. "Wat mij ontzettend stoort aan dit Engelse elftal is die verschrikkelijke keeper van Everton. Een keeper met afgezakte kousen. Hij ziet er uit als een keeper van het zesde elftal in het amateurvoetbal."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine met zeventienvoudig international Tim de Cler!