AZ gaat bod uitbrengen op Lammers

'Eredivisie-club gaat deze week nog bod uitbrengen op Rangers-spits Lammers'

2 juli om 15:45

AZ gaat deze week nog een officieel bod uitbrengen op Sam Lammers. Dat meldt The Scottish Sun maandag. De Nederlandse spits werd de tweede helft van het afgelopen seizoen door zijn club Rangers FC gestald bij FC Utrecht, waar hij veel indruk maakte. 

Utrecht wil dan ook graag langer door met Lammers. De club is zich er echter van bewust dat dat een lastig verhaal wordt, zo erkende trainer Ron Jans onlangs nog. De financiële mogelijkheden van AZ zijn iets groter, en de Alkmaarders zien hun kans nu dan ook schoon. 

AZ zou bereid zijn om aan de vraagprijs van Rangers, daar waar Lammers nog een contract heeft tot eind mei 2027, te voldoen. Deze vraagprijs bedraagt naar verluidt een kleine drie miljoen euro. De huidige nummer drie van het afgelopen Eredivisie-seizoen hoopt de oud-speler van sc Heerenveen en PSV snel te kunnen overtuigen. 

Voor Lammers is een een stap naar AZ wellicht verleidelijker dan nog een seizoen uitkomen voor Utrecht. De Alkmaarders verzekerde zich het afgelopen seizoen met de vierde plek immers van Europa League-voetbal. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!