Feyenoord-aanwinst Hadj Moussa vertelt verbeterpunt

Zomeraankoop heeft zin in Feyenoord: 'Eer om dat shirt te mogen dragen'

2 juli om 19:39
Laatste update: 2 juli om 20:55

Anis Hadj Moussa heeft veel zin in zijn avontuur bij Feyenoord. De vleugelaanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2029. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Vitesse.

"Het is mooi om aan een nieuw seizoen te beginnen bij mijn nieuwe club Feyenoord", vertelt Hadj Moussa in een interview met de clubkanalen. "Ik heb er zin in. Ook in het werken met mijn nieuwe ploeggenoten en trainer. Nu alles officieel is, heb ik echt zin om te beginnen."

Volgens Hadj Moussa is het niveau in de Eredivisie hoog en wordt er veelal aanvallend voetbal gespeeld. "Ik kan daarbij goed mijn kwaliteiten laten zien", aldus de Algerijn. "Ik weet dat het in Nederland echt een grote club is die elk jaar Europees voetbal speelt. In de Europa League of in de Champions League."

Desgevraagd gaat Hadj Moussa in op wat het voor hem betekent om voor Feyenoord te mogen spelen. "Echt enorm veel, ook omdat het zo snel is gegaan", vertelt de aanvaller, die niet had verwacht nu al voor een club als Feyenoord te spelen. "Maar het is een eer om dat shirt te mogen dragen. Mijn ploeggenoten stelden me meteen op mijn gemak. Ze probeerden me zo goed mogelijk te helpen met de taal, maar ook in het veld. Ik ben echt heel tevreden over de eerste dag."

Hadj Moussa verwacht dat de speelstijl van Feyenoord goed bij zijn kwaliteiten passen, maar de Algerijn weet ook wat zijn verbeterpunten zijn. "Mijn enige probleem zit in de verdedigende omschakeling. Daar moet ik hard aan werken. Ik denk dat ik veel acties kan maken. Veel acties voor het doel. Maar ik schiet ook van afstand. Ik hoop ook te scoren en assists te geven."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!