Hake trots op stap naar United: 'Prachtige beloning voor mezelf'

Hake trots op stap naar United: 'Prachtige beloning voor mezelf'

3 juli om 23:33

René Hake is maar wat blij met zijn stap naar Manchester United, waar hij als assistent-trainer van Erik ten Hag zal gaan dienen. Op woensdagavond nam hij afscheid bij Go Ahead Eagles en in gesprek met Voetbal International deelt hij zijn gevoelens rond de overstap.

"Het gevoel dat ik heb, is moeilijk te omschrijven, maar dit is natuurlijk een geweldige kans voor mij", zo geeft Hake aan. "Werken in de grootste competitie van de wereld, bij een van de grootste clubs van de wereld. Het is ook een prachtige beloning voor mezelf. Dat ik vanuit Go Ahead Eagles naar de top van de wereld kan, is uniek."

Hake is blij met de mogelijkheid die hem gegund wordt. "Natuurlijk ben ik Erik dankbaar voor deze kans, maar het gaat er niet om dat we elkaar goed kennen. We moeten gewoon goed werk afleveren. Erik heeft een rol voor mij in gedachten, dat hebben we doorgesproken. Zoals in iedere staf worden alle taken verdeeld onder de assistenten."

De nieuwe assistent-trainer van Manchester United benadrukt dat hij vol aan de bak gaat in Engeland. "Natuurlijk kriebelt het, maar het wordt ook een kwestie van snel wennen. Dit wordt geen vakantie. Het zal keihard werken worden, zorgen dat er beter gepresteerd wordt.'

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine met niemand minder dan Royston Drenthe!