Feyenoord heeft Jeyland Mitchell binnen

'Feyenoord voltooit 'stunt' en houdt volgende aanwinst uit handen Europese top'

4 juli om 10:01

Feyenoord heeft na Julián Carranza de volgende versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Voetbal International meldt dat de Rotterdammers met LD Alajuelense een akkoord hebben bereikt over de transfer van Jeyland Mitchell.

Mitchell, een negentienjarige centrumverdediger uit Costa Rica, gaat voor vijf seizoenen tekenen bij Feyenoord. 'Als we Dennis te Kloese, algemeen en technisch directeur van Feyenoord, mogen geloven, is de komst van Mitchell een stunt', schrijft VI. Meerdere clubs uit de Europese top hadden Mitchell in het vizier. Vooral met zijn fysieke gesteldheid maakt de zevenvoudig international van Costa Rica indruk.

Intussen is Mitchell al in Nederland om de laatste plooien glad te strijken. Anis Hadj Moussai, Chris Kévin-Nadje, Devin Haen, Gijs Smal en Carranza geldt de verdediger als de zesde zomeraanwinst van Feyenoord, waar trainer Brian Priske deze week officieel begonnen is.

Voor Mitchell wordt het zijn eerste buitenlandse avontuur. Hij speelde twaalf officiële wedstrijden voor LD Alajuelense. Op de Copa América was Mitchell een vaste waarde bij Costa Rica. Tegen Brazilië (0-0) viel hij in positieve zin op, door Real Madrid-smaakmaker Vinícius Júnior van scoren af te houden.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine met niemand minder dan Royston Drenthe!