De Jong ziet twee titelrivalen voor PSV

"Als het bij Ajax weer gaat lopen, zijn zij gewoon weer een concurrent"

4 juli om 11:58

Luuk de Jong kijkt reikhalzend uit naar het nieuwe Eredivisie-seizoen, waarin PSV de titel verdedigt. Een favoriet voor de editie van 2024/2025 wil en kan de spits nog niet aanwijzen.

"De transferperiode duurt nog lang, dus over favorieten praten heeft geen zin", zegt De Jong desgevraagd tegen het Eindhovens Dagblad. Hij verwacht nieuwe concurrentie uit Amsterdam. "Als het bij Ajax weer gaat lopen, zijn zij gewoon weer een concurrent. Ik denk zelf dat het komend seizoen gewoon weer een strijd gaat worden tussen PSV, Feyenoord en Ajax."

De 33-jarige De Jong begint aan zijn zeventiende seizoen als prof. Of hij nog lang doorgaat bij PSV, durft de Eredivisie-topscorer niet te zeggen. "We zijn nog niet zo ver, in alle eerlijkheid. Ik ga daarover rustig met Earnest Stewart (technisch directeur, red.) praten. Zelf heb ik er echt nog niet zoveel over nagedacht. Ik ben een jongen van de club en denk dat ik wel kan verlengen hier, maar we gaan gewoon rustig kijken. Hoe de club het ziet, hoe ik het zie. Als er nieuws is, horen jullie het van ons."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!