Dit zijn de kanshebbers voor de EK-topscorerstitel

Gakpo aan kop in klassement: dit zijn de kanshebbers voor de EK-topscorerstitel

4 juli om 16:30

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal is drie overwinning verwijderd van de EK-titel, maar onze internationals maken ook nog kans op een individuele prijs. Cody Gakpo staat bovenaan de topscorerslijst van het EK met drie andere spelers en is topfavoriet. Bookmaker Unibet staat klaar met heerlijke outrights voor de topscorer van het EK in Duitsland! 

Linksbuitens zegevieren, twee concurrenten vallen af

Gakpo had het dinsdag weer eens op de heupen in het duel met Roemenië. Met een goal en assist in de 3-0 overwinning was de bijdrage van de linksbuiten, die in de groepsfase van het WK 2022 ook al drie keer scoorde, groot. De speler van Liverpool staat nu op drie treffers in vier wedstrijden en staat gelijk met Georges Mikautadze (Georgië), Ivan Schranz (Slowakije) en Jamal Musiala (Duitsland).

Georgië en Slowakije werden uitgeschakeld in de achtste finales en daarmee zijn twee concurrenten van Gakpo verdwenen. De Nederlander heeft met een odd van 5.00 volgens bookmakers de beste papieren om de topscorerstitel binnen te halen.

Musiala is met een odd van 6.50 een close second om topscorer te worden. Harry Kane, die nog niet kan imponeren met Engeland, kent een odd van 7.00. Kylian Mbappé was op voorhand de grote favoriet, maar de Franse topspits wist pas één keer het net te vinden. Een topscorerstitel van Mbappé levert je elf keer je inleg op, valse spits Kai Havertz volgt met een odd van 12.00. Donyell Malen, die twee keer trefzeker was tegen Roemenië, kent een odd van 19.00

Alle odds op een rijtje:

Cody Gakpo - 5.00
Jamal Musiala - 6.50
Harry Kane - 7.00
Kylian Mbappé - 11.00
Kai Havertz - 12.00
Jude Bellingham - 15.00
Donyell Malen - 19.00

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust