'PSV wil ook werk maken van Van den Berg en hoopt op lagere Liverpool-vraagprijs'

'PSV wil ook werk maken van Van den Berg en hoopt op lagere Liverpool-vraagprijs'

4 juli om 20:08
Laatste update: 4 juli om 20:11

Als PSV de transfers van Couhaib Driouech en Ryan Flamingo heeft afgerond, dan wil de landskampioen werk gaan maken van de komst van Sepp van den Berg. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Als Liverpool bereid blijkt om water bij de wijn te doen, dan is een doorbraak goed mogelijk.

Driouech staat op het punt om naar Eindhoven te verkassen en ook Flamingo nadert een transfer. Mocht dat duo binnen zijn, dan is PSV nog lang niet klaar op de transfermarkt. Het ED weet dat de landskampioen in dat geval werk gaat maken van de komst van Van den Berg. Recent werd al duidelijk dat PSV interesse heeft in de stopper van Liverpool.

Op dit moment vormt de vraagprijs van Liverpool nog een struikelblok. The Reds zouden zo'n twintig miljoen euro verlangen voor Van den Berg. Dat is PSV te gortig. Als Liverpool de vraagprijs zou laten zaken naar vijftien miljoen, 'dan kan het vermoedelijk wel', zo klinkt het.

Daarnaast zal PSV zich nog beraden over de vraag of er een extra rechtsback in huis gehaald moet worden. Daarnaast is een vertrek van Joey Veerman, Jerdy Schouten of Johan Bakayoko ook allesbehalve uitgesloten, wat zou betekenen dat PSV op zoek moet naar een vervanger.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met nieuws over o.a. Ajax, PSV en Feyenoord!