Ronaldo troost Pepe na EK-exit Portugal

Pepe kan emoties niet bedwingen: Ronaldo pakt verdediger beet na EK-uitschakeling

6 juli om 00:10

De uitschakeling van Portugal komt hard aan bij Pepe en Cristiano Ronaldo. Het duo zag hoogstwaarschijnlijk de laatste kans op nog een EK-eindzege in rook opgaan door de verloren penaltyserie tegen Frankrijk.

Na afloop troostte de 39-jarige Ronaldo zijn 41-jarige ploeggenoot na de nederlaag tegen Frankrijk. Door de verloren penaltyserie stoten de Fransen door naar de halve finale van het EK. Portugal druipt af door de misser van João Félix.

Voor het duo is de uitschakeling extra zuur. Ronaldo kondigde al aan dat dit zijn laatste EK was met Portugal. De kans is aanwezig dat de aanvaller nog doorgaat tot na het WK 2026. Pepe lijkt met zijn 41 jaar mogelijk na dit eindtoernooi af te zwaaien. De verdediger heeft zich nog niet uitgelaten over zijn toekomst bij het Portugese nationale elftal. De tranen van de stopper spreken mogelijk boekdelen.

In 2016 beleefden Pepe en Ronaldo hun absolute hoogtepunt met Portugal door het EK te winnen. Het duo speelde onder meer jarenlang samen bij Real Madrid.  

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)