Priske geeft interview voor Feyenoord-duel

Priske geef Feyenoord-spelers belangrijke boodschap mee: 'Dat wil ik zien vandaag'

6 juli om 14:45

Brian Priske is glashelder over de dingen die hij van zijn Feyenoord wil zien in de oefenwedstrijd met FC Dordrecht. Volgens de coach is het belangrijk om in de voorbereiding met de juiste identiteit te spelen, vertelt hij tegenover Feyenoord ONE.

Voor de oefenwedstrijd is Priske duidelijk over wat hij verwacht van zijn ploeg. "Ik hoop sommige tactische keuzes te zien waar we aan gewerkt hebben. Tuurlijk weet ik dat niet alles perfect zal gaan, maar ik hoop zeker de structuur te zien die ik in het team wil hebben, zowel op aanvallend als defensieve wijze. Uiteindelijk wil ik de juiste inspanning, mindset en mentaliteit zien, maakt niet uit wat er gebeurt. Ik verlang van iedereen 45 minuten maximale intensiteit."

Volgens Priske zijn de eerste trainingen van de voorbereiding in ieder geval goed verlopen. "We hadden te maken met nieuwe spelers, spelers uit de jeugd en spelers die terugkwamen van een verhuurperiode, zoals hier bij FC Dordrecht. Het was een goede week om iedereen te ontmoeten. Het is natuurlijk de voorbereiding dus moet er veel fysiek werk gedaan worden. Tot zover is het een goede week geweest."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!