Technisch directeur Hughes wil rustige zomer bij Liverpool

Slot krijgt geen zekerheid op versterkingen bij Liverpool: 'Huidige groep is al talentvol'

7 juli om 11:50

Arne Slot hoeft niet op heel veel versterkingen te rekenen bij Liverpool. Volgens sportief directeur Richard Hughes is de huidige selectie al erg goed en is de Nederlandse coach het daarmee eens.

Op de eerste persconferentie kreeg Hughes al vragen over toekomstige versterkingen van Liverpool. "We zijn heel blij met de groep die we hebben geërfd hier bij Liverpool. Deze jongens zijn heel talentvol. Allereerst en het allerbelangrijkste is dat we onszelf moeten verbeteren op het trainingsveld. Toch zullen we altijd optimistisch blijven en kansen op versterkingen pakken als die zich voordoen."

Ook kreeg Hughes een vraag over het contract van Virgil van Dijk. De Nederlandse captain heeft samen met andere sterkhouders Trent Alexander-Arnold en Mohamed Salah nog maar één jaar contract. "Het lijkt mij niet eerlijk om het nu al te hebben over contractuele situaties. Ik denk dat die persoonlijke problemen zijn tussen de club en de spelers zelf." Slot maakt zijn debuut in de Premier League met een uitwedstrijd tegen Ipswich Town.