'Inter denkt aan huurdeal met Bayern, De Vrij kan ruimte maken met Saudische move'

'Inter denkt aan huurdeal met Bayern, De Vrij kan ruimte maken met Saudische move'

8 juli om 14:55
Laatste update: 8 juli om 15:00

Stefan de Vrij kan deze zomer mogelijk de weg vrijmaken voor Kim Min-Jae bij Internazionale. Een vertrek van laatstgenoemde bij Bayern München is niet uitgesloten, terwijl Inter al langere tijd interesse heeft in Kim. Om hem binnen te halen moet er wel een verdediger vertrekken en voor De Vrij is er belangstelling vanuit Saudi-Arabië.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Kim heeft een lastig debuutseizoen achter de rug bij Bayern, dat met Hiroki Ito een geduchte concurrent heeft binnengehaald. Een vertrek van de Zuid-Koreaan is daardoor niet uitgesloten. Inter volgt Kim al sinds zijn tijd bij Fenerbahçe en lijkt nu weer interesse te hebben, als de stopper daadwerkelijk op de markt komt.

De financiële mogelijkheden zijn echter beperkt bij I Nerazzurri. Inter zal een verdediger van de hand moeten doen om Kim binnen te halen, terwijl een huurdeal met Bayern dan het hoogst haalbare lijkt. La Gazzetta schuift De Vrij naar voren als mogelijke vertrekker. De roze sportkrant ziet dat de Oranje-international geen onbetwiste basisspeler meer is in Milaan, terwijl hij gevolgd wordt door 'enkele' Saudische clubs.

Vooral Al-Ittihad heeft bovengemiddelde interesse in De Vrij. De Nederlander heeft echter nog geen concreet aanbod ontvangen vanuit het Midden-Oosten, maar La Gazzetta sluit niet uit dat daar deze transferwindow verandering in gaat komen. Bij Inter heeft De Vrij nog een éénjarig contract.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!