Heitinga bevestigt interesse Slot en Liverpool

Heitinga bevestigt: 'Het enige wat ik nu kan zeggen, is dat ik ben benaderd'

8 juli om 15:35
Laatste update: 8 juli om 15:36

John Heitinga heeft kort gereageerd op de vermeende interesse die Liverpool in hem toont. In gesprek met De Telegraaf bevestigt de oud-verdediger dat hij gevraagd is om de technische staf van Arne Slot te versterken.

Maandag kwam The Daily Mail met het nieuws dat Heitinga in beeld zou zijn bij Liverpool. De voormalig Oranje-international zou volgens het medium echter niet de enige zijn aan wie Liverpool denkt, nu het de staf van Slot nog wil versterken. Tegenover De Telegraaf reageert Heitinga kort op het nieuws, dat hij ook bevestigt. "Het enige wat ik nu kan zeggen, is dat ik ben benaderd en dat mijn zaakwaarnemer Rob Jansen en ik in gesprek zijn", zo klinkt het.

De Telegraaf vindt het ook niet gek dat Slot denkt aan Heitinga als nieuwe assistent. 'Bij Jong Ajax werkte Heitinga als coach samen met Marcel Keizer, die samen met Slot en Sipke Hulshoff bij SC Cambuur aan een voetbalvisie sleutelde, die hem bij Feyenoord zo veel succes bracht. Die visie werd door Heitinga ook omarmd', zo stelt de ochtendkrant.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!