'Thomas Beelen gaat contract verlengen bij Feyenoord'

Nieuws uit Rotterdam: 'Feyenoorder gaat handtekening zetten onder nieuw contract'

8 juli om 19:05
Laatste update: 9 juli om 11:47

Thomas Beelen gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen, zo meldt 1908. Het huidige contract van de verdediger loopt nog door tot de zomer van 2027, maar deze zou spoedig opengebroken en verlengd gaan worden.

Beelen, die het afgelopen seizoen uitgroeide tot vaste kracht in de basiself van Feyenoord, kon rekenen op buitenlandse interesse. Onder andere Wolverhampton Wanderers en een niet nadergenoemde Italiaanse club zochten volgens 1908 toenadering voor de diensten van de Nederlander. Feyenoord is de concurrentie echter te snel af met een aanstaande contractverlenging.

Eerder deze zomer meldde het Rotterdamse medium nog dat de centrumverdediger één voorwaarde had, voordat hij zijn handtekening wilde zetten onder een nieuw contract. Beelen wilde naar verluidt zeker zijn van een basisplek onder de nieuwe trainer Brian Priske. Wanneer het nieuwe contract ondertekend gaat worden en tot wanneer Beelen vanaf dat moment vastligt is nog niet duidelijk. 'Het tekenmoment moet nog gepland worden', klinkt het.

Beelen werd pas een jaar geleden overgenomen van PEC Zwolle. Ook PSV was destijds serieus in de race voor de stopper. Feyenoord telde uiteindelijk een slordige drie miljoen euro voor hem neer.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!