'Feyenoord wil Italiaanse club te slim af zijn, maar hoort voorwaarde van Beelen'

'Feyenoord wil Italiaanse club te slim af zijn, maar hoort voorwaarde van Beelen'

12 juni om 12:16
Laatste update: 12 juni om 12:25

Feyenoord maakt werk van een contractverlenging van Thomas Beelen, zo meldt 1908. De verdediger heeft nu een verbintenis die tot medio 2027 loopt, maar daar moet deze zomer verandering in komen. Feyenoord hoopt een Italiaanse club daarmee te slim af te zijn.

In Italië trekt er één club 'stevig' aan Beelen, zo klinkt het. Het wordt echter niet duidelijk om welke club dit gaat. Feyenoord wil de geïnteresseerde partij te slim af zijn door Beelen te laten verlengen. De talentvolle stopper doet dat alleen niet zomaar: hij wil zijn basisplek behouden onder de nieuwe trainer Brian Priske, alvorens hij tekent.

Als Beelen zijn basisplaats weet te behouden, dan lijkt niets een contractverlenging in de weg te staan. De verdediger uit Harderwijk groeide afgelopen seizoen uit tot een vaste waarde in De Kuip, wat ook te maken had met blessureleed van Gernot Trauner. Uiteindelijk stokte de teller op twintig Eredivisie-optredens voor Feyenoord in de vorige voetbaljaargang.

Het wordt niet duidelijk voor hoeveel jaar Feyenoord wil verlengen met Beelen, die een jaar geleden werd overgenomen van PEC Zwolle. Ook PSV was toen serieus in de race voor de stopper. Feyenoord telde uiteindelijk een slordige drie miljoen euro neer voor hem.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: