Deschamps heeft maling aan kritiek: 'Dan ga je maar iets anders kijken'

Deschamps heeft maling aan kritiek: 'Dan ga je maar iets anders kijken'

8 juli om 21:19
Laatste update: 9 juli om 12:34

Didier Deschamps reageert opnieuw onverschillig op de kritiek op de speelstijl van zijn team. De bondscoach van Frankrijk stelt dat mensen die het niet graag zien, maar iets anders moet kijken. Ook Adrien Rabiot is niet bezig met de kritiek, zo blijkt uit de persconferentie in aanloop naar het duel met Spanje.

Frankrijk haalde de halve finale door Portugal na strafschoppen te verslaan. In die halve finale zal de ploeg van Deschamps aantreden tegen Spanje, de ploeg die in de ogen van de Franse bondscoach het beste is op dit EK. "Spanje heeft het meeste indruk gemaakt", stelt de keuzeheer, die zich weinig aantrekt van de kritiek op het spel van zijn team. "Als jij je verveelt, ga dan naar wat anders kijken."

Ook Rabiot is niet bezig met de kritiek op het spel, dat als weinig aantrekkelijk wordt gezien. "We staan wel weer in de halve finales. We doen dus wat we moeten doen. We willen hier Europees kampioen worden", aldus de middenvelder, die een moeilijke wedstrijd verwacht tegen Spanje. "Ze hebben geweldige vleugelspitsen en weten hoe ze moeten scoren. Spanje heeft een heel complete ploeg met veel kwaliteiten. Maar ook zij zullen hun zwakke plekken hebben."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!