'Fer kiest voor hereniging met Schreuder, deal nagenoeg rond'

'Transfervrije Fer kiest voor hereniging met Schreuder, deal nagenoeg rond'

9 juli om 08:55
Laatste update: 9 juli om 15:31

Leroy Fer vervolgt zeer waarschijnlijk zijn loopbaan bij Al-Nasr SC uit Dubai. Daar wordt de voormalig middenvelder van onder meer FC Twente en Feyenoord herenigd met een oude bekende. 

Al-Nasr SC, niet te verwarren met Al-Nassr, de Saudische club van Cristiano Ronaldo, staat onder leiding van hoofdtrainer Alfred Schreuder, met wie Fer in zijn periode als speler van FC Twente al te maken kreeg. 'Er moeten nog wat handtekeningen worden gezet, maar Fer is met Al-Nasr zo goed als rond over een samenwerking', meldt Voetbal International

De club uit Dubai trekt de elfvoudig international van Oranje transfervrij aan. Fer stond tot 1 juli 2024 onder contract bij Alanyaspor uit Turkije en kan zonder restricties de overstap maken. 

Fer doorliep de jeugd van Feyenoord en speelde in totaal - verspreid over twee periodes - 194 duels voor de Rotterdammers. Naast Feyenoord en FC Twente staan ook Norwich City, Queens Park Rangers, Swansea City en Alanyaspor op het CV van de middenvelder. 

Azarkan en Boussaid

Al-Nasr is ook bezig met het aantrekken van Marouan Azarkan. De aanvaller van FC Utrecht lijkt voor een bedrag van rond de één miljoen euro naar Dubai te vertrekken. Ook teamgenoot Othman Boussaid zou kunnen tekenen bij de club van Schreuder. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!