Meedoen met de Golden Goal actie van Unibet: maak kans op 50.000 euro!

Doe een goalvoorspelling bij Nederland - Engeland en maak gratis kans op €50.000!

9 juli om 15:00

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal staat voor een legendarische halve finale op het EK tegen Engeland. Dat is hét podium voor spelers om zich te laten zien. Wanneer valt de eerste goal en wie maakt hem? Speel mee met de Golden Goal bij Unibet en maak kans om mee te delen in de prijzenpot van 50.000 euro!

Hoe werkt de Golden Goal-actie?

Unibet pakt uit met de Golden Goal-actie: het voorspellen van de eerste doelpuntenmaker én de minuut geeft je een kans om 50.000 euro te winnen. Dat geldt nu ook bij Nederland - Engeland. Meespelen met de Golden Goal-actie is voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 24 jaar en ouder en is gratis. Mochten er meerdere deelnemers met de juiste antwoorden komen, dan wordt de geldprijs eerlijk verdeeld.

Doet Cody Gakpo het weer, staat Memphis Depay op of is het helaas Harry Kane die de eerste klap uitdeelt namens Engeland? Voorspel via deze link en maak kans op een mooi bedrag!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust