Galatasaray mag twee keer juichen

24-08-2008 10:31

Galatasaray sloeg tegen Denizlispor pas in het laatste kwartier het beslissende gat. De thuisploeg kwam na een uur spelen wel op voorsprong via Harry Kewell, maar drukte daarna niet door. Op slag van rust tekende Murat Karakoc voor de gelijkmaker.

Twee minuten na rust moest Denizlispor verder met tien man. Guray Vural zag zijn tweede gele kaart. Hakan Kadir Balta liet Galatasaray pas in de 76ste minuut profiteren van het numerieke overwicht. Daarna bepaalden Baris Ozbek en Lincoln de eindstand op 4-1.

Gaziantepspor - Fenerbahçe 1-0

Fenerbahçe is tegen een flinke zeperd aangelopen op de eerste speeldag van de nieuwe competitie. De Gele Kanaries gingen met 1-0 onderuit bij Gaziantepspor. Barbosa Tabata zorgde tien minuten voor tijd voor het winnende doelpunt.