Onzekerheid voorbij voor Otten

Onzekerheid voorbij voor Otten

06-01-2009 22:11

De 23-jarige verdediger onderging recent een operatie aan zijn linkerknie. Ondanks zijn blessure vertrok ook Otten naar het trainingskamp in Spanje.

De herstelperiode wordt geschat op ongeveer zes weken."Vanaf vandaag loop ik zonder krukken en straks gaan de laatste hechtingen er uit. Nu zitten er nog twee in namelijk. Over een paar dagen ga ik wat looptraining en meer technische oefeningen doen. Een concrete planning hebben we met mijn verleden niet echt gemaakt, maar ik voel gewoon dat het langzaam steeds beter gaat", aldus Otten op de officiële website van NEC.

De operatie gaf duidelijkheid aan de speler. "Ik ben in die zin blij dat er bij die operatie een scheur in mijn meniscus is ontdekt omdat de onzekerheid nu afgelopen is. Ik voelde al een hele tijd dat er iets niet klopte, maar wist niet precies wat het was. Als er nu niets gevonden zou zijn dan zou dat gevoel ook blijven."

Otten is ook aanwezig in Marbella. "De technische- en medische staf wilden graag dat ik mee zou gaan op trainingskamp ook al is mijn programma anders dan dat van de rest. Het eten is in ieder geval gezamenlijk."