Siberie: Ik vertrek met pijn in het hart bij FC Dordrecht

Siberie: "Ik vertrek met pijn in het hart bij FC Dordrecht"

Gepubliceerd: zondag 1 februari 2009 om 10:14zo 01-02-2009 om 10:14

De 26-jarige aanvaller mocht van de club uit de Jupiler League vertrekken na de komst van Cecilio Lopes. Siberie kwam begin dit seizoen over van SV Straelen en maakte elf keer zijn opwachting in het eerste elftal van de ploeg uit de Jupiler League. De spits was goed voor twee treffers.
 
De international moest naar zijn zeggen de beslissing wel nemen om zijn contract te laten ontbinden. "Ik heb op 30 januari 2009 mijn contract laten ontbinden. Dit vooral omdat de kans anders groot was geweest dat ik geen andere club meer zou kunnen vinden voor het einde van de transferperiode. Indien ik zou blijven moest ik waarschijnlijk genoegen nemen met het spelen van wedstrijden in het tweede elftal van FC Dordrecht", aldus Siberie tegenover VoetbalPrimeur.
 
Afscheid nemen van de club valt de aanvaller zwaar. "Vrijdag was ik op de tribune nog aanwezig bij de wedstrijd van FC Dordrecht tegen  FC Emmen. Als ik eerlijk ben doet het me echt pijn in het hart dat ik dan naar de wedstrijd sta te kijken en ik niet op het veld mag staan. Ik heb veel steun gekregen van alle fans bij FC Dordrecht. Gisteren kreeg ik extra ondersteuning van de fans in vak Noord waarvandaan ik de wedstrijd bekeek. Ze kunnen het niet geloven dat ik vertrek bij de club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws