Bolton geeft geplaagde Megson het vertrouwen

Bolton geeft geplaagde Megson het vertrouwen

01-03-2009 16:39

De laatste weken werd Owen Coyle, coach van Burnley, veelvuldig in verband gebracht met Bolton. Voorzitter Phil Gartside geeft echter aan dat een vertrek van Megson nooit aan de orde is geweest en dat de clubleiding nog alle vertrouwen heeft in de manager.

"Gary heeft een aantal weken geleden zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, maar dat hebben we nooit echt bekendgemaakt. Dat is de waarheid in dit hele verhaal", aldus Gartside op de clubsite van Bolton.

De preses vervolgt: "Gary en ik kunnen het erg goed vinden en werken prima samen. Ik weet dat hij ontzettend goed werk levert achter de schermen en we hebben er dan ook nooit aan gedacht hem te vervangen. De laatste twaalf maanden zijn er 22 spelers vertrokken en tien of twaalf gehaald. Daarop kwam er een mindere periode, maar daar kruipen we nu langzaam maar zeker uit."

Bolton staat momenteel op een teleurstellende twaalfde plaats, met dertig punten uit 26 wedstrijden. De achterstand op nummer zeven West Ham United bedraagt echter slechts zes punten.