Ancelotti blijft waar hij is

Ancelotti blijft waar hij is

31-03-2009 14:34

"Ik doe gewoon mijn werk en besteed geen aandacht aan dit soort geruchten", zegt Ancelotti tegen La Gazzetta dello Sport. "Ik heb nog geen redenen gevonden om Milaan te verlaten. Ik ben hier gelukkig en hoop nog een lange tijd werkzaam te zijn."

Volgens de laatste geruchten zou Chelsea Ancelotti als ideale opvolger van Guus Hiddink zien, nadat de Nederlander nog maar eens benadrukte dat hij zich na dit seizoen enkel bezighoudt met het nationale elftal van Rusland.

Ondanks alles is het seizoen nog geen vetpot voor de ploeg van Ancelotti. Milan bekleedt een derde plaats in de Serie A en werd door Werder Bremen uitgeschakeld in de UEFA Cup. Ancelotti spreekt echter niet van een verloren seizoen. "Al we de derde plaats behouden, kwalificeren we ons voor de Champions League en ben ik bereid te blijven", aldus de trainer.

De Italiaan is optimistisch wat de toekomst betreft. "We kunnen bouwen aan een geweldige toekomst met spelers als Kaká en Alexandre Pato. We hebben solide fundamenten en hebben geen veranderingen nodig."