Wevers: Ik ga niet meer slapen deze nacht

Wevers: "Ik ga niet meer slapen deze nacht"

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2009 om 03:00do 04-06-2009 om 03:00

Fabian Eijkhout
WAALWIJK

RKC-goalie Jurgen Wevers was met enkele reddingen opnieuw belangrijk voor zijn club. Na afloop sprak hij vooral van een teamprestatie. Dat het spel, vooral in de tweede helft, niet echt geweldig was maakte volgens hem niet uit. "Zijn we gepromoveerd of niet? Daar ging het uiteindelijk toch om", zo zei Wevers. De manier waarop was niet meer van belang. Feest vieren was het enige dat telde in Waalwijk. "Ik ga niet meer slapen deze nacht."

Ook Ruud Berger kende grote vreugde. Uit zijn woorden kwam de middenvelder van de Brabantse club echter niet. "Wat moet ik hier nog over zeggen", zei Berger tegenover VoetbalPrimeur, terwijl hij om zich heen keek naar de feestende supporters. "Hier ging het toch om."

Doelpuntenmaker Benjamin de Ceulaer was met zijn treffer in de eerste helft de matchwinner. "Maar het is toch een teamprestatie", zo zei de Belg direct na afloop van het duel. "We doen het met elf man in het veld, we doen het met zijn allen. En hier hebben we het allemaal voor gedaan, dit is heel mooi."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws