Du Chatinier baalt van uitstekende Isaksson

Du Chatinier baalt van uitstekende Isaksson

04-10-2009 19:50

Du Chatinier treurde om de hoofdrol voor Isaksson. "Normaal maakt hij nog wel een foutje, maar in deze wedstrijd pakte hij alles. Niettemin hebben we het aan onszelf te wijten dat we deze wedstrijd niet hebben gewonnen. We hebben minimaal zeven opgelegde kansen gemist. Toch maak ik mijn ploeg een groot compliment voor de manier waarop ze vooral in de eerste helft hebben gevoetbald."

Waar subtopper FC Utrecht dit seizoen gaat eindigen, liet Du Chatinier in het midden. "We blijven van wedstrijd naar wedstrijd leven. We hebben in elk geval niet de intentie om kampioen te worden. Maar we hebben in deze wedstrijd de mogelijke kampioen wel pijn gedaan. Als we dit seizoen de play-offs halen, hebben we onze doelstelling bereikt. Alles wat we nog meer halen, is mooi meegenomen."

Du Chatinier reageerde boos op de vraag van een verslaggever of PSV-coach Fred Rutten het slechtste PSV van het seizoen had gezien. "Dat vind ik een denigrerende opmerking", riep Du Chatinier met een felle blik in zijn ogen. "Hiermee doe je FC Utrecht te kort. Je moet niet praten over het slechtste PSV. Het gaat om het beste FC Utrecht. Dat zou ik graag willen horen."