Boze Maradona: Ik geef niet op

Boze Maradona: "Ik geef niet op"

09-10-2009 15:06

Afgelopen week werd er volop gespeculeerd dat Maradona bij een tegenvallend resultaat in het duel met Uruguay zijn ontslag in zou dienen. De bondscoach gaat weliswaar het gesprek aan met Julio Grondona, voorzitter van de Argentijnse voetbalbond, maar ontslag wanneer zijn eisen niet worden ingewilligd is absoluut niet één van de gespreksonderwerpen.

Maradona claimt dat de pers zijn woorden verdraaid heeft. "Ik geef niet op en ik ga ook niet weg. Ik heb nooit gezegd dat ik ontslag zou nemen. Ik vraag de pers om respect. Ik heb alleen gezegd dat na de kwalificatieduels er een gesprek plaatsvindt tussen mij en Grondona om te praten over het afgelopen jaar", aldus Maradona.

"Jullie maakten ervan dat ik zou opstappen. Ik moest een bijeenkomst beleggen om de spelers te vertellen dat dit niet waar was, omdat een journalist dit aan één van de spelers vertelde. De dag dat ik vertrek zal ik het zeggen. Ik zou op dit moment ook een sigaar kunnen roken, in plaats van met jullie praten. Ik doe dit omdat ik respect heb voor jullie werk en omdat het mijn werk is."