Derdeklasser vernedert Oranje getint Real

28-10-2009 00:46

Manuel Pellegrini had enkele basiskrachten rust gegeven, maar kon desondanks een volwaardig elftal op de been brengen. Zo verschenen onder meer Karim Benzema, Raúl en Guti aan de aftrap.

Real startte slecht. Al na vijftien minuten kwam Alcorcón op voorsprong via Borja Peréz. Amper zes minuten later lag de bal opnieuw in het Madrileense doel; Alvaro Arbeloa werkte de bal per abuis achter reservedoelman Jerzy Dudek.

Nog voor de pauze liep Alcorcón uit naar 3-0 via Ernesto Gómez. Nadien kreeg Pellegrini de kans in de rust het een en ander recht te zetten, maar de Chileen wist geen wederopstanding van zijn elftal te initiëren.

De tweede helft was nog geen zes minuten bezig toen Borja met zijn tweede van de avond het kwartet voor Alcorcón completeerde. Ook het inbrengen van Fernando Gago, Ruud van Nistelrooy en Marcelo mocht voor Real vervolgens niet baten.

Door de vernedering gaat Real met een grote achterstand het terugduel in de Copa del Rey tegemoet.