Win een exemplaar van 'De Koninklijke'

Win een exemplaar van 'De Koninklijke'

27-11-2009 10:22

Hoog tijd dus voor een compleet boek over de club van onder andere Di Stefano, Gento, Puskas, Butragueño, Hugo Sanchez, Raul, Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham, Cristiano Ronaldo en Kaka. En niet te vergeten De Zes: Van Nistelrooy, Robben, Drenthe, Sneijder, Van der Vaart en Huntelaar.

Met 'De Koninklijke - Real Madrid van Di Stefano tot Van Nistelrooy' is journalist Eric Castien (onder meer bekend van Sportweek, Revu en Het Parool) er in geslaagd om de club die de voetbalwereld al meer dan een eeuw in haar macht houdt te beschrijven vanuit een objectief standpunt.

De vetes met aartsrivaal Barcelona, de corruptieschandalen, de vijf opeenvolgende Europa Cup I-titels, de megalomane voorzitters en de emoties van de fans op straat. 'De Koninklijke' is een sinterklaastip voor iedere voetbalfan.

Geef antwoord op de volgende vraag en win een gesigneerd exemplaar:

Real Madrid-legende Paco Gento won
zesmaal (een record) de Europa Cup I met de Koninklijke. Als speler stuurde hij wekelijks een jonge fan naar de apotheek met de boodschap 'een pakketje op te halen'. Wat zat er in de witte, gesloten, papieren zak?


A) Paracetamol
B) Condooms
C) Tijgerbalsem

Stuur het goede antwoord naar boekrealmadrid@gmail.com o.v.v. naam en adres en win één van de tien gesigneerde exemplaren van 'De Koninklijke'!