VoetbalPrimeur wenst je een sportief 2010!

VoetbalPrimeur wenst je een sportief 2010!

Gepubliceerd: vrijdag 1 januari 2010 om 01:02vr 01-01-2010 om 01:02

Natuurlijk zal VoetbalPrimeur je ook in het nieuwe jaar dagelijks op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in voetballand. Te beginnen met de drukke maand januari, waarin de deuren van de transfermarkt weer geopend zijn.

Wil jij ook op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws, waar je ook bent? Maak dan gebruik van de extra service die VoetbalPrimeur biedt. Zo kun je met één druk op de knop de VoetbalPrimeur-gadget op Hyves toevoegen, bezorgt de Twitter-account van VoetbalPrimeur de laatste berichten direct op je mobiele telefoon of je computer en kunnen iPhone-gebruikers de populaire VoetbalPrimeur-applicatie downloaden.

Daarnaast is de site op elke mobiele telefoon snel en eenvoudig te bezoeken dankzij de komst van de nieuwe website, speciaal bedoeld voor je mobieltje. Net als de homepage is ook de mobiele site voorzien van een snelle en secure livescore-functie.

Uiteraard gaat VoetbalPrimeur niet rustig achterover leunen. Ook in 2010 zullen de nieuwe ontwikkelingen zich in rap tempo opvolgen. Zo gaat de digitale voetbalkrant VoetbalVandaag half januari weer van start. Dit is slechts het topje van de ijsberg. Houdt voor de laatste ontwikkelingen de website van VoetbalPrimeur scherp in de gaten!

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws