Vosselman en Jansen vraagtekens bij Go Ahead

Vosselman en Jansen vraagtekens bij Go Ahead

22-02-2010 15:47

Vosselman viel tijdens het duel met Telstar al na acht minuten spelen uit met een enkelblessure. "Als Den Bosch de laatste wedstrijd van het seizoen was, kan Jonathan spelen met een pijnstiller", zegt Ulderink in gesprek met De Stentor. "Maar of het nu kan is nog even afwachten."

Naast Vosselman is ook Michael Jansen nog geen zekerheidje in de defensie van Go Ahead. Jansen werd in de rust van het duel met Telstar gewisseld, omdat hij last had van een blessure die hij opliep na een kopduel met Glynor Plet. "Michael vroeg om een wissel, omdat hij zich niet fit meer voelde. Of Michael speelt hangt ook af van de inzetbaarheid van Jonathan."

In de aanloop naar het inhaalduel trainde Go Ahead zondag veel korter dan eigenlijk de bedoeling was. Na een nacht vorst was het trainingsveld keihard. "Om geen risico te lopen hebben we kort een positiespelletje gedaan. De jongens zijn ook bijzonder fit, twee dagen na de wedstrijd. Dat is een prettige constatering", aldus Ulderink.

Voor de winnaar van de eerste periode is het duel met FC Den Bosch van groot belang in de strijd om de titel. Koploper De Graafschap staat momenteel vijf punten voor op de ploeg uit Deventer, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld. De huidige nummer twee, FC Zwolle, heeft met twee duels meer een punt voorsprong op nummer drie Go Ahead.