Wolfsburg door na ruime winst op Villarreal

26-02-2010 00:14

Al na tien minuten stond VfL Wolfsburg op voorsprong. Een fraaie pass van Josué over de defensie van Villarreal kwam terecht bij Edin Dzeko. De sterspeler van de Duitsers ontsnapte daarbij aan buitenspel en schoot hard en hoog binnen.

Het zeer sterk spelende Wolfsburg kwam vijf minuten na de openingstreffer zelfs al op 2-0. Een harde voorzet van Grafite werd door Angel Lopez ongelukkig achter zijn eigen doelman gewerkt.

Villarreal kwam na een halfuur nog wel terug in de wedstrijd door een rake kopbal van Joan Capdevilla, maar verder kwam de Spaanse subtopper niet. Nog voor rust maakte Christian Gentner er 3-1 van uit een lage voorzet van Dzeko, waarna het slotakkoord was voor Grafite. De Braziliaan mocht volledig vrijstaand binnenwerken na een goede vrije trap van Zvjezdan Misimovic.