Van Nistelrooy helpt HSV aan zege in Bochum

11-04-2010 19:41

Twee minuten voor tijd onderscheidde Van Tor zich opnieuw. Op aangeven van Zé Roberto werkte hij de tweede treffer van de Hamburgers tegen de touwen. Het bleek de beslissing te zijn in het duel, waar HSV goed aan begon.

Na achttien minuten spelen opende Robert Tesche de score namens de bezoekers. Hij werkte een corner van Dennis Aogo binnen: 0-1. Nog voor rust kwam de thuisploeg, dat de punten goed kan gebruiken, op gelijke hoogte. Zlatko Dedic volleerde knap binnen: 1-1.

Een opleving van Van Nistelrooy bleek uiteindelijk voldoende voor de drie punten voor HSV. Door de overwinning neemt HSV de zesde plek over van VfB Stuttgart. Bochum staat slechts een plek boven de rode streep en moet vrezen voor degradatie.