FA en Capello praten over toekomst

FA en Capello praten over toekomst

Gepubliceerd: maandag 31 mei 2010 om 12:27ma 31-05-2010 om 12:27

Capello wordt veelvuldig in verband gebracht met de vacature bij Internazionale, dat op zoek is naar een opvolger van José Mourinho. De succesvolle Portugees vertrekt deze zomer naar Real Madrid, de Italiaanse club heeft nu zijn zinnen gezet op Capello als opvolger.

Ondanks het feit dat Capello een contract tot 2012 heeft in Engeland, beschikt de Italiaan over een clausule in zijn verbintenis die het mogelijk maakt om na het WK op te stappen bij het land. De verwachting is echter dat de Italiaan en de bond langer met elkaar door willen gaan.

Capello bereikte eerder al een mondeling akkoord met Lord Triesman over zijn aanblijven. Hij zou in elk geval tot en met het EK van 2012 actief blijven bij Engeland. De Italiaan hoopt maandag een einde te maken aan alle speculaties. Volgens de BBC zal Capello na de ontmoeting met de nieuwe voorzitter van de Engelse bond, Sir David Richards, binnen twee dagen met nieuws naar buiten komen.

"Ik heb altijd hetzelfde gezegd", reageert Capello na de 2-1 oefenzege van Engeland op Japan. "Mijn naam staat altijd in de kranten. Mijn naam is te horen op de radio, maar ik kan er niet op reageren. Ik heb met niemand van Internazionale gesproken. Ik heb eerst met voorzitter Triesman gesproken, nu wacht ik op een gesprek met de nieuwe preses. Ik moet met Sir Richards praten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws