'Inter wil Benitez naar Milaan lokken met Kuyt'

'Inter wil Benitez naar Milaan lokken met Kuyt'

Gepubliceerd: zondag 6 juni 2010 om 18:56zo 06-06-2010 om 18:56

Dirk Kuyt is één van die spelers. Benitez heeft een hoge pet op van de aanvaller, die hij bij Liverpool vooral gebruikte als rechtermiddenvelder. Behalve Internazionale zou ook Juventus belangstelling hebben voor de Oranje-international, maar volgens verschillende Engelse media zou Inter de beste papieren hebben wanneer Benitez gestrikt wordt.

Javier Mascherano is de andere speler die de overstap kan maken naar Inter. De Argentijn groeide bij Liverpool onder Benitez uit tot één van de beste controleurs ter wereld en kan ook rekenen op de belangstelling van Real Madrid en FC Barcelona, waarbij laatstgenoemde club de voorkeur lijkt te genieten van de middenvelder.

Internazionale is bereid veertig miljoen euro te betalen voor het Liverpool-duo. Het is niet bekend of de Engelse topclub openstaat voor een een transfer van het tweetal, maar door de enorme schuld van de club en de wens om sterspelers Fernando Torres en Steven Gerrard te behouden lijkt Liverpool een extreem hoog bod niet te kunnen weigeren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws