AC Milan-target Allegri irriteert Cagliari

AC Milan-target Allegri irriteert Cagliari

11-06-2010 20:49

Allegri werd in april op non-actief gesteld door Cagliari, maar heeft nog een contract tot medio 2011 bij de club. In eerste instantie leek de overgang van de trainer naar Milan slechts een kwestie van tijd, maar Cagliari denkt er door het gedrag van Allegri aan hem aan zijn verbintenis te houden.

De oefenmeester bereikte reeds een akkoord met Milan, terwijl Cagliari nog niet officieel op de hoogte was van de belangstelling van de Milanezen. Daarop moest Allegri zich melden op het kantoor van voorzitter Massimo Celino. "Maar hij kwam niet opdagen. In plaats daarvan meldde hij zich ziek", laat de preses weten in L'Unione Sarda.

Celino is absoluut niet gediend van het gedrag van Allegri. "Ik kan niet verbergen dat ik geïrriteerd ben door zijn gedrag. Hij lijkt het ergens te hebben opgegeven afgelopen seizoen, dat matig eindigde. Ik verwachtte meer. Dat steekt en ik wil een soort van genoegdoening. Ik kan hem een jaar buitenspel zetten tot zijn contract afloopt. Dat is een optie die ik niet uitsluit."

De voorzitter van de middenmoter heeft bovendien het gevoel dat hij buitenspel wordt gezet door Allegri. "Het geeft mij het idee dat de overgang al lang geleden is beklonken. Ik voel dat er een loopje wordt genomen met me", aldus Celino, die reeds een opvolger heeft gevonden voor de op non-actief gestelde coach. "Ik heb een mondeling akkoord met Pierpaolo Bisoli (van Cesena, red.). Als de situatie met Allegri is opgelost, wordt hij de onze nieuwe trainer."