Henry maakt indruk bij debuut New York Red Bulls

01-08-2010 12:28

De ploeg uit New York kwam na toen minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Juan Pablo Angel. Dit op aangeven van de oud-speler van onder andere Barcelona en Arsenal. Nog voor de pauze bracht Davis de ploegen weer in evenwicht (1-1).

Twee minuten voor het einde van de eerste helft moest Houston verder met één man minder. Dit na de rode kaart voor Lovel Palmer. In de 58ste minuut was het wederom Angel op aangeven van Henry die het net wist te vinden (1-2). New York leek op weg naar een zege maar Brian Mullan bepaalde in de laatste minuut de eindstand op 2-2.

Anthony Obodai mocht in de basisformatie starten van Houston. De oud-speler van onder andere RKC Waalwijk en Ajax werd later vervangen door Mulrooney.