Willem II wil opvolger voor Demouge

Willem II wil opvolger voor Demouge

31-08-2010 20:48

Technisch directeur Henry van der Vegt kijkt op de officiële website van Willem II met gemengde gevoelens terug op de transfer van Demouge. "Wij gunnen Frank deze overstap naar FC Utrecht. Hij heeft enige tijd geleden aangegeven uit te kijken naar een volgende stap in zijn carrière en kan die nu realiseren."

"Uiteraard vinden wij het jammer op de laatste dag van de transfermarkt een belangrijke aanvaller te verliezen. Frank is een persoonlijkheid zowel buiten het veld als op het veld. Wij en de supporters zullen hem missen", vervolgt Van der Vegt, die hoopt nog een nieuwe spits te kunnen halen. "We stellen alles in het werk om een adequate vervanger aan te trekken."

Hyun-Jun Suk is naar verluidt een serieuze kandidaat om de plaats van Demouge in te nemen bij Willem II. De negentienjarige spits komt bij Ajax na de komst van Ahmed 'Mido' Hossam niet meer in de plannen van Martin Jol voor en mag mogelijk verhuurd worden. Helemaal zeker is dat echter niet, omdat Suk de enige fitte spits van Jong Ajax is.