Steijn: Hadden met 0-3 voor moeten staan

Steijn: "Hadden met 0-3 voor moeten staan"

Gepubliceerd: donderdag 28 oktober 2010 om 00:36do 28-10-2010 om 00:36

Door een treffer van Lex Immers ging ADO nog wel met een 0-1 voorsprong de rust in, maar na de pauze sloeg FC Groningen toe: 3-1. "Maar eigenlijk ging het in de eerste helft al mis", zegt Steijn tegen Eredivisie Live. "Je kunt Groningen bij vlagen je wil opleggen. We hadden bij rust misschien wel met 0-3 voor moeten staan. Met Van den Bergh en Kubik laten we twee honderd procent kansen liggen."

FC Groningen was in de tweede helft uiterst effectief. "Je waarschuwt de spelers nog voor hun kopkracht en de corners, maar binnen twee minuten ligt er al één in. Vlak daarna volgt de tweede en dan loop je achter de feiten aan. We doen onszelf hiermee tekort."

ADO Den Haag verloor afgelopen weekend ook bij FC Twente, waardoor de ploeg is afgezakt naar plaats acht.  "In Enschede hebben we dubieus verloren, ik denk niet dat ik daar iets verkeerds mee zeg. De KNVB weet ook wel dat het niet vlekkeloos was." Aan de afwezigheid van Dmitri Bulykin ligt het mindere resultaat niet. "Ook zonder hem hebben we bij Twente een uitstekende tweede helft gespeeld, maar je moet de ballen er wel in schieten", aldus Steijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws