'Sampdoria wil contract Cassano ontbinden'

'Sampdoria wil contract Cassano ontbinden'

Gepubliceerd: zaterdag 30 oktober 2010 om 14:51za 30-10-2010 om 14:51

Cassano zou eerder deze week met voorzitter Riccardo Garrone naar een diner gaan om een prijs in ontvangst te nemen. De aanvaller stelde echter geen prijs op de uitreiking en vertrok naar huis. Sampdoria wil hem voorlopig schorsen voor officiële wedstrijden, waardoor hij ook niet in actie kan komen voor het nationale team van Italië.

"De dag voor het verzoek van Garrone heeft Antonio veel geld afgewezen om bij zijn zwangere vrouw te blijven. Daarom wilde hij ook niet bij de uitreiking aanwezig zijn. Woensdag is de zaak uitgesproken, maar toen riep bestuurslid Sergio Gasparin hem op om een schriftelijk excuus te ondertekenen", stelt zaakwaarnemer Giuseppe Bozzo tegenover Italiaanse media.

De belangenbehartiger hoopt dat er alsnog een oplossing wordt gevonden. "Eerlijk gezegd is het zeer lastig, maar ik zal met hem werken om het voor elkaar te krijgen. Ik zal in ieder geval op elk vlak opkomen voor Antonio's belangen."Het besluit van Sampdoria is verrassend, omdat het hiermee het geld dat het kan verdienen met een verkoop opgeeft.

Lees meer over: Antonio Cassano

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws