Celtic verspeelt opnieuw kostbare punten

27-11-2010 19:23

Celtic begon nog uitstekend aan het duel en kwam zeven minuten voor rust terecht op voorsprong. Het doelpunt kwam op naam van de Zuid-Koreaanse spelmaker Sung-Yueng Ki. Twintig minuten na rust werd het zelfs 2-0 via Patrick McCourt, waarmee het duel beslist leek.

Niets was echter minder waar. Inverness kwam vijf minuten na de treffer van McCourt terug in de wedstrijd dankzij een treffer van Richie Foran. Grant Munro maakte het feestje van de bezoekers compleet door de gelijkmaker aan te tekenen in de 83ste minuut.

Celtic blijft ondanks de remise wel tweede in Schotland, met drie punten minder dan aartsrivaal Glasgow Rangers dat een wedstrijd minder heeft gespeeld. Inverness klimt naar de derde plaats, met zeven punten minder dan Celtic.