Petrovic en Bogers verlaten Japan

Petrovic en Bogers verlaten Japan

17-03-2011 15:07
0

Japan werd getroffen door een zware aardbeving en een tsunami. "De mensen van de club hebben op dit moment wel wat anders aan hun hoofd dan voetballen. Ze maken zich ernstig zorgen over hun familieleden en hebben daarom alle buitenlanders toestemming gegeven naar huis te gaan. Dan hoeven ze zich in elk geval niet over hen zorgen te maken", aldus coach Petrovic tegenover Voetbal International.

Op het moment van de aardbeving van Petrovic in het clubgebouw. Zijn assistent Bogers stond op het veld. "Het was verschrikkelijk. Ik was op de club en het hele clubgebouw schudde heen en weer. Adrie Bogers stond op dat moment op het veld en moest echt op de grond gaan liggen. Je kon niet blijven staan. Je weet gewoon niet wat je overkomt. Maar dat geldt ook voor de Japanners. Die hebben ook nog nooit zo?n zware aardbeving meegemaakt."

Petrovic en Bogers zullen de situatie in Japan vanuit Nederland nauwlettend volgen. "Het is verschrikkelijk deze fantastische mensen achter te laten. Het is nu afwachten tot de situatie in Japan weer onder controle is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s