Marchetti 'wordt gek' van uitsluiting bij Cagliari

Marchetti 'wordt gek' van uitsluiting bij Cagliari

27-03-2011 22:22

Cagliari-preses Massimo Cellino ontstak namelijk in woede nadat Marchetti had laten weten graag naar een grotere club te willen. Cellino degradeerde de international eigenhandig naar het jeugdelftal, waar hij nu nog steeds keept. Het feit dat Marchetti inmiddels nog maar een fractie waard is van het bedrag dat hij na het WK had kunnen opbrengen interesseert Cellino niet.

"Ik word er gek van om elke wedstrijd voor de tv te moeten kijken", laat de 27-jarige Marchetti weten. "Ik mis het voetballen enorm. Ik houd van de uitdagingen en de spanning. Veel mensen vragen me hoe het is om na het WK ineens bij de jeugd te keepen. Ik zeg dan steeds dat in de voetballerij alles mogelijk is en dat ik nooit zal opgeven."

"Natuurlijk ben ik een paar keer erg kwaad geworden, maar mijn vrienden en teamgenoten stonden me altijd bij en daar ben ik ze dankbaar voor", vervolgt Marchetti. "Het is erg moeilijk voor me om aan de zijlijn te staan, maar ik zal nooit de handdoek in de ring gooien."

Er werd diverse malen belangstelling getoond voor Marchetti, maar door Cagliari's (lees Cellino's) stugge en eerzuchtige houding ging het telkens niet door. Tot 2013 is de doelman overgeleverd aan de grillen van zijn preses. "We zullen wel zien wat er na dit seizoen gebeurt. Zeg nooit nooit", besluit de goalie.