Hannover verdringt Bayern van derde plek

22-04-2011 00:34

Hannover was al na een halfuur klaar met Freiburg. In de 24ste minuut opende Mohammed Abdellaoue (foto) de score door een strakke voorzet van Jan Schlaudraff binnen te lopen. Schlaudraff tekende zes minuten later zelf voor de 0-2 door doelman Baumann te omspelen en simpel binnen te tikken.

Nog geen kwartier na rust kwam de definitieve genadeklap voor Freiburg toen Konstantin Rausch de 0-3 achter Baumann kopte. Jan Rosenthal redde nog wel de eer voor SC Freiburg, maar verder dan dat kwam de thuisploeg niet.

Hannover stijgt door de overwinning naar de derde plaats en heeft nu twee punten meer dan nummer vier Bayern, dat echter een wedstrijd minder gespeeld heeft. SC Freiburg blijft knap achtste.