Prent op proef bij Insee Police United FC

Prent op proef bij Insee Police United FC

27-06-2011 11:46

"Ik ben momenteel in Thailand om daar enkele stages af te leggen, waaronder bij Police United FC. Ik werd benaderd door Frank van Eys die hier veel contacten heeft. Hij vroeg me of ik openstond voor zo'n avontuur. Aangezien de aanbieding van SC Cambuur erg laag was en maar voor één jaar zou zijn heb ik besloten om hier rond te kijken", aldus de aanvaller tegenover VoetbalPrimeur.

De 28-jarige aanvaller kwam in februari 2011 naar de Friese club. Een langer verblijf behoorde tot de mogelijkheden. "Ik wilde graag bij SC Cambuur blijven, maar de aanbieding was, mede door de financiële situatie daar, dusdanig laag dat ik liever nog even verder wilde kijken. Andere clubs toonden tot dusver nog geen interesse. Ik zie wel wat er van komt hier in Thailand. Op dit moment is het nog te vroeg om te zeggen waar dit avontuur gaat eindigen."

Prent begon zijn professionele carrière bij NEC Nijmegen. In het seizoen 2004/2005 maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal van de club uit Nijmegen. Vervolgens kwam hij uit voor FC Oss en Halmstads BK uit Zweden.