Bellamy ziet weinig in nieuwe verhuurperiode

Bellamy ziet weinig in nieuwe verhuurperiode

24-07-2011 15:55

Bellamy werd vorig seizoen verhuurd aan Cardiff City, waar hij een vaste waarde was en de club bijna naar promotie leidde. De verwachting was dat de Welshman ook dit seizoen naar Cardiff zou vertrekken, maar zelf wil hij dat alleen doen op permanente basis.

Een nieuwe verhuurperiode heeft duidelijk niet de voorkeur van Bellamy, vertelt hij Sky Sports. "Om eerlijk te zijn, wil ik niet weer verhuurd worden want wat ga ik dan dat seizoen daarna doen? Een permanent vertrek zou het beste zijn voor mij. Als dat niet mogelijk is, blijf ik het hele jaar bij City. Dal zal ik duidelijk niet veel doen, want ik word niet betrokken bij het eerste team."

Net als Bellamy staat ook Nedum Onuoha op de nominatie te vertrekken bij Manchester City. De verdediger werd vorig seizoen verhuurd aan Sunderland, maar wil voorlopig voor zijn kans gaan bij City. Of die kans er komt is echter maar zeer de vraag. De Engelse jeugdinternational heeft geen rugnummer toegewezen gekregen en heeft zelfs geen kluisje gehad in de kleedkamer.

"Er zijn een aantal structurele wijzigingen geweest in de tijd dat ik weg was, maar dat is elk jaar zo", aldus Onuoha in The Daily Star. "Ik heb nu geen kluisje en geen rugnummer, maar verder is alles hetzelfde gebleven. Ik wil de voorbereiding meemaken en dan zie ik wel wat er van komt. Ik zou heel graag willen blijven en tot iemand zegt dat ik weg moet, blijf ik het proberen."