Mokotjo twijfelt over toekomst bij Feyenoord

Mokotjo twijfelt over toekomst bij Feyenoord

Gepubliceerd: vrijdag 30 september 2011 om 09:25vr 30-09-2011 om 09:25

De twintigjarige middenvelder heeft onder trainer Ronald Koeman geen basisplaats weten te bemachtigen en zijn reserverol knaagt. Interviews geeft de jongeling voorlopig niet, maar in gesprek met Megastad FM heeft Mokotjo, in het bezit van een aflopend contract, eerder al wel uitspraken gedaan over zijn toekomst.

Mokotjo wil 'een kans in de basiself hebben over meer wedstrijden', mocht dat niet gebeuren dan 'twijfelt hij ernstig over een langer verblijf in de Kuip'. De uitspraken van de voormalig speler van Supersport United, die bij zijn komst naar Rotterdam ook in de belangstelling stond van Tottenham Hotspur, worden zondag uitgezonden door de radiozender, meldt het Algemeen Dagblad.

Mokotjo, die dit seizoen al vijf keer als invaller speeltijd kreeg in de Eredivisie, heeft gezien dat Koeman kiest voor een middenveld met Otman Bakkal, Karim El Ahmadi en Jordy Clasie. Opvallend is ook dat Feyenoord binnenkort om tafel gaat met Clasie, Diego Biseswar en de geblesseerde Kaj Ramsteijn, maar dat er geen gesprek met Mokotjo op de planning staat.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Kamohelo Mokotjo

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws