Hofland: Pak de draad deze week weer op

Hofland: "Pak de draad deze week weer op"

10-10-2011 21:28

Begin september werd er een stukje loszittend kraakbeen uit zijn knie verwijderd. De ingreep werd verricht door dokter Ramón Cugat. "Cugat geldt als een van de meest vooraanstaande specialisten op het gebied van knie- en enkelletsel", zegt de oud-Feyenoorder op de website van Sport-Promotion. "Je komt ook niet zo maar even bij hem binnen lopen en een afspraak maken."

Via Jordi Cruijff, technisch directeur van AEK, kwam een uitspraak tot stand. Hofland verbleef na zijn operatie twee dagen ter observatie in de kliniek van Cugat. "Echt een schitterend ziekenhuis om behandeld te worden. Na mijn ontslag heb ik nog een nachtje in een hotel geslapen en ben de volgende dag weer teruggekeerd voor de controle. Cugat was tevreden."

De Limburger hoopt volgende week donderdag tegen Schalke 04 in actie te kunnen komen. "Deze week pak ik echt de draad weer op. Misschien dat ik komend weekend voor de competitie weer wat minuten kan maken. Als dat goed gaat, kan ik wat mij betreft ook spelen tegen Schalke. Ik moet het afwachten, maar ik zal er alles aan doen."